Η ATREA home & design κατασκευάζει σε ιδιόκτητο εργοστάσιο ολοκληρωμένη σειρά επίπλων κουζίνας, μπάνιου, ντουλαπών και βεστιαρίων, θωρακισμένων και εσωτερικών πορτών. Ακολουθούμε τις αποκλειστικές ανάγκες των πελατών και δημιουργούμε ελκυστικές κατασκευές ποιότητας και τιμής. Επισκεπτόμενοι την έκθεση μας στην Αθήνα, θα διαπιστώσετε το φάσμα δυνατοτήτων μας που θα απογειώσουν τις προσδοκίες και θα μεταμορφώσουν τους αγαπημένους σας χώρους. 

Το έμπειρο προσωπικό μας που απαρτίζεται από επιστήμονες & τεχνικούς και συμπληρώνετε από διακοσμητές εσωτερικών χώρων, δημιουργεί εξατομικευμένα πακέτα ανακαίνισης και βασίζονται σε συγκεκριμένες συμφωνίες με τους πελάτες μας. Απαραίτητη και δεδομένη προυπόθεση η δημιουργία συμβολαίου με τον εκάστοτε πελάτη μας, όπου αναγράφονται λεπτομερώς όλες οι λειτουργικές εργασίες, τα επιλεγμένα προιόντα μας με κόστη συμφωνηθέντα και με συγκεκριμένους χρόνους παράδοσης. Δίνεται η ευχέρεια επιλογής σε απίστευτες προσφορές ελέυθερων και εντοιχισμένων ηλεκτρικών ειδών. 

Η επιλογή μας εγγυάται χαμηλού κόστους και υψηλής ποιότητας κατασκευές με πλήρη και εγγυημένη αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση.